Stoomcabine Reparatie

Stoomcabine reparatie

LET OP: WEGENS AANHOUDENDE DRUKTE KUNNEN WIJ ENKEL ONZE VASTE KLANTEN EN OPENBARE BEDRIJVEN HELPEN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw kostbare wellness product kan repareren? Aquamasters is de expert in stoomcabine reparatie! Let op: Wij werken enkel aan erkende merken, zodat we een veilig werkende stoomcabine kunnen achterlaten voor de gebruikers. Ook willen we garantie geven op ons werk dus daarom vragen we een foto of duidelijk type en merk omschrijving van de stoomcabine. Vaak wordt de storing direct op locatie verholpen door één van onze vakbekwame monteurs.

Naast het repareren van stoomcabines, stoombaden of hammam baden zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en repareren van zwembaden, whirlpools en sauna’s. Maar ook al u een ander wellness product heeft met problemen of storingen aarzel niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met onze experts.

LET OP: WEGENS AANHOUDENDE DRUKTE KUNNEN WIJ ENKEL ONZE VASTE KLANTEN EN OPENBARE BEDRIJVEN HELPEN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

stoomcabine reparatie

Snelle service en scherpe prijzen

Wij werken door heel Nederland, België en sommige delen van Duitsland. Binnen deze regio’s kunnen we snelle service bieden. De werkbussen zijn uitgerust met een unieke voorraad en door meerdere vestigingen binnen Nederland kunnen we vaak snel schakelen bij problemen of storingen in stoomcabines. Indien er een onderdeel besteld moet worden ontvangt u hiervan altijd eerst een prijsopgaaf en bij een akkoord wordt het onderdeel voor u besteld.

Een stoomcabine reparatie moet u ten alle tijden door een expert laten uitvoeren. Het betreft vaak een hoger wattage voor de stoomgenerator en de stoomcabine staat vaak in een vochtige ruimte. Het is belangrijk dat de reparatie van de stoomcabine daarom wordt gedaan door een professional. Bij reparaties uitgevoerd door een derde vervalt ook vaak de garantie!

Graag vragen wij voor het bezoek van een monteur zo veel mogelijk informatie over het stoombad of de storing in de stoomcabine. Hierdoor kunnen we zo goed mogelijk voorbereid de monteur op pad sturen. Dus een afbeelding van de stoomunit, de generator of de besturing display helpt vaak. Ook het merk en type en een duidelijke probleem omschrijving zijn gewenst om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

stoomcabine reparatie

Veel voorkomende problemen:

Stoomcabine kapot, stoomcabine defect, stoomcabine werkt niet, stoomcabine repareren, stoomgenerator kapot, stoomgenerator defect, stoomunit kapot, stoomunit defect, reparatie stoomcabine, stoomgenerator vervangen, stoomunit vervangen, stoomcabine vervangen, stoomcabine geeft water, stoomgenerator geeft water, stoomcabine kopen, stoomcabine aansluiten, stoomcabine installeren, stoombad installeren, stoombad kapot, stoombad werkt niet, stoombad vervangen, stoombad defect. Hammam reparatie, hammam repareren, hammam defect, hammam werkt niet. Stoomcabine onderdelen, stoombad onderdelen, hammam onderdelen. Aquamasters is ook uw vertrouwd partner op het gebied van hammam, stoomcabines en stoombaden.