Zwembad Automatisering

Zwembad automatisering kan op veel verschillende manieren, op elk niveau, voor elk budget, voor elk probleem hebben wij een passende oplossing.

Zwembad automatisering is een ruim begrip, het automatiseren van een zwembad kan dan ook uit veel verschillende onderdelen bestaan. Een paar voorbeelden; een automatische chloor en pH regeling oftewel een automatisch doseersysteem voor uw zwembad, een automatische bodemzuiger die voor u het zwembad schoonmaakt of een automatische terugspoelklep die uw filter wekelijks schoonmaakt. Het is mogelijk dit allemaal samen toe te passen of een los systeem te plaatsen, het automatiseren van het zwembad onderhoud kan voor iedereen iets anders inhouden.

Bij openbaar gebruik is een automatische waterbehandeling verplicht. En op openbaar gebied waar de bezettingsgraad vaak hoger is dan bij privé gebruik valt ook nog een hoop te winnen op het gebied van zwembad automatisering en energiebesparing. Daar waar werknemers de tijd kunnen besteden aan andere zaken en kostenbesparing op het gebied van verwarming en het verbruik van chemicalien kan op jaarbasis al snel honderden euro’s opleveren.

zwembad automatisering

Een automatische systeem voor een zwembad is er ook in verschillende mogelijkheden verkrijgbaar:

– Een systeem dat automatisch uw filter spoelt en het waterniveau in uw zwembad aanvult.

– Een zout elektrolyse die zout het zout in het zwembad omzet in chloor. (in combinatie met pH regeling mogelijk)

– Een automatische chloor en pH regeling die de waardes meet en aan de hand hiervan doseert. (Redox of vrijchloor)

– Een automatische doseerpomp die vlokmiddel aan het water toedient voor ideaal kraakhelder water. (zie zwembad water)

– Een volledig geautomatiseerd systeem welk u kunt bieden via smartphone, tablet of pc (diverse combinaties mogelijk)

zwembad automatisering

Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van zwembad automatisering. Ieder zwembad, iedere klant en elke situatie vragen voor een passende oplossing. Zwembad automatisering zorgt in ieder geval voor dat de gebruiker gemakkelijker en veiliger kan genieten van het zwembad.

Het automatiseren van een een bestaand zwembad is maatwerk, als het op de juiste manier wordt uitgevoerd dan zal het zwembad energie gaan besparen.  Wilt u meer informatie of mogen wij voor u een geheel vrijblijvend een passende prijsopgaaf doen? Neem contact met ons op.