Wellness

Wellness ruimte bouwen

Naast zwembaden levert Aquamasters ook andere producten en maatwerk oplossing op het gebied van Wellness en ontspanning. Aquamasters is bij uitstek ook specialist in het installeren van spa’s, zwemspa’s en sauna’s maar ook kunt u bij Aquamasters aan het juiste adres om een complete wellnessruimte thuis te laten aanleggen.

Maatwerk wellness

wellnessruimtebouwen

Iedere klant heeft andere en persoonlijke wensen; het is dan ook belangrijk dat deze wensen goed worden gecommuniceerd en dat Aquamasters het juiste product of de juiste oplossing adviseert. Bent u opzoek naar een product of service welke niet op onze website staat? Aarzel niet om contact op te nemen. Een wellnessruimte thuis kan voor iedereen iets anders betekenen. Of dit nu een combinatie is van verschillende wellness onderdelen of een prettige ruimte bijvoorbeeld een sauna of stoomcabine, alles is mogelijk!

Jacuzzi, whirlpool, hottub of spa?

Een jacuzzi, whirlpool of hottub zoals men de spa kent is een ideaal product voor mensen die de kracht van een watermassage willen combineren met heerlijke ontspanning na bijvoorbeeld een lange dag werken! Het is belangrijk dat de spa van een goede kwaliteit is en een goed besturingssysteem heeft. Een spa is gecompliceerder dan men denkt, daarom is het ook bij aankoop zeer belangrijk wat de wensen van de gebruiker zijn. Wij adviseren om altijd te kiezen voor kwaliteit zodat u zo lang mogelijk probleemloos gebruik kunt maken van uw kostbare bezit. Er zijn tegenwoordig veel merken en modellen beschikbaar op de markt, en voor een leek is het lastig hier onderscheid in te maken. Echter zorgt het grote aanbod ook voor een variërend verschil in kwaliteit. Laat u dan ook goed adviseren voordat u overgaat tot aankoop. Lees hier meer over jacuzzi’s, whirlpools, hottubs of spa’s!

Een zwemspa de ideale combinatie!

Een zwemspa is een uniek product dat alle voordelen van een spa combineert met alle voordelen van een zwembad! Een zwemspa is heel het jaar door te gebruiken en het water kan wel verwarmd worden tot 40 graden Celsius! Of u nu met het gehele gezin wilt plezier maken of lekker een ontspannende watermassage wilt ervaren het kan allemaal met een zwemspa! De zwemspa is zowel binnen als buiten te plaatsen en beschikt over een tegenstroming waardoor er in een relatief kleine ruimte toch goed gezwommen kan worden. Lees hier meer over zwemspa’s!

Welke sauna past het beste bij uw wensen?

Een sauna kan om heel veel redenen een heerlijke verlichting zijn tijdens de dagelijkse sleur. Voordat u overgaat tot aanschaf van een sauna is het ook heel belangrijk om naar de redenen van het sauna gebruik te kijken. Aan de hand hiervan kunnen wij een correct advies geven. Lees hier meer over sauna’s en het gebruik van een sauna!

Stoomcabine als persoonlijke weldaad

stoommosaic

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt besluiten een stoomcabine aan te schaffen. Stoom heeft een positieve invloed op het lichaam, dit was al bekend bij de Romeinen. Na een uurtje in de stoomcabine voel je je een ander mens. Het verlicht de spanning in spieren en pijn in botten en gewrichten. Stoomcabines kunnen dus ook voor medische redenen gebruikt worden. Daarnaast reinigt het de huid en zuivert het alle poriën van het lichaam. Door het inademen van de hete lucht gaat het bloed sneller circuleren. Hierdoor ga je transpireren en zullen alle afvalstoffen via de poriën afgevoerd worden. Op deze manier wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en verzorgt het de vochtbalans in het lichaam. Wanneer je verkouden bent is het ook verstandig om een stoombad te nemen. Door de hete waterdamp worden de luchtwegen vrijgemaakt en zul je je snel opgelucht voelen. Stomen heeft dus een toegevoegde waarde als het gaat om innerlijke reiniging, maar ook voor de uiterlijke verzorging. Dankzij de stoom wordt bijvoorbeeld huidveroudering tegengegaan en voelt je huid heerlijk zacht aan. Lees hier meer over stoomcabines, stoombaden of hammam.

Van ontwerp tot advies en installatie Aquamasters is uw vertrouwd partner!