Hybride Zwembad

Hybride Zwembad is een bijzonder zwembad met eindeloze mogelijkheden! Een combinatie van een zwemvijver en een zwembad!

Met een Hybride Zwembad kunt u heel het jaar door genieten van uw kostbare bezit. In de zomer het genot van een zwembad waarbij u zwembad in zeer vriendelijke en chloorvrij water! In de winter een strakke waterpartij met de uitstraling van een vijver. Deze combinatie maakt gebruik van de modernste technieken. En de sublieme werking zorgt ervoor dat er tegenwoordig steeds meer Hybride zwembaden worden aangelegd in vergelijking met enkele jaren geleden. Aquamasters specialist in zwembad aanleg, vraag direct uw offerte aan.

hybride zwembad

Bij een Hybride zwembad zijn de mogelijkheden eindeloos. Zoals de naam al aangeeft zijn er mogelijkheden om net als bij een auto te schakelen tussen verschillende mogelijkheden. Ieder zwembad wordt naar wensen van de klant aangepast en kan indien gewenst worden voorzien van een waterval, verwarming, afdekking, plantenfilter, etc. Een Hybride zwembad is zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat omdat we mooie zomers kennen maar ook koude winters waarbij het zwemmen buiten niet van toepassing is.

Een Hybride zwembad heeft enkele voordelen tegenover een normaal zwembad. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vissen in het water te houden. Maar ook is er niet perse een afdekking nodig omdat het water normaal een wat lagere temperatuur heeft in vergelijking met een normaal zwembad. Een ander groot voordeel is dat het zwemwater vrij is van chemicaliën. Dus u zwembad in lekker zacht en toch kraakhelder water. Er zijn veel mogelijkheden om een Hybride zwembad te bouwen; Met of zonder planten, met of zonder afdekking. etc. Vraag ons naar de mogelijkheden.

hybride zwembad

Aquamasters is specialist op het gebied van zwembaden, voor ons is ieder zwembad maatwerk en we denken graag mee met de wensen van de klant. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we van ieder project een succes maken. Zowel openbaar als particulier en van kleine tot grote opdrachten. Wilt u meer weten over een Hybride zwembad? Neem contact op met onze specialisten.