Zwembad Vlonder

Naast de traditionele afdekkingen zoals een lamellen-afdekking, noppenfolie, foam-afdekking, veiligheidsafdekking of een overkapping hebben wij in eigen huis een zwembad vlonder afdekking ontwikkeld. De zwembad vlonder is een ideale combinatie om uw zwembad veilig af te dekken, en ruimte te besparen. De vlonder kan gebruikt worden voor een terras, u heeft dus geen ruimteverlies in uw tuin. Ook heeft u veel minder last van vuil dat in uw zwembad valt.

vlonder terras

Onze zwembadvlonder heeft verschillende uitvoeren en is compleet op maat gemaakt voor uw zwembad. De prijs is competitief met een ingebouwde lamellen-afdekking en is voorzien van isolatie. Er is een handmatig systeem of een elektrisch aangedreven zwembad vlonder. Het systeem is ook beschikbaar voor een zwemspa of jacuzzi.

Het zwembad vlonder systeem is geschikt voor grote en kleine tuinen en is zeer veilig voor kinderen of huisdieren. Het systeem is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat iedere vierkante meter van uw tuin ideaal benut kan worden. De afdekking is gemaakt van een stevig metalen frame wat zorgt voor genoeg draagkracht om zowel een korte als lange overspanning te maken. De rails is gemaakt van hoogwaardig RVS en zorgt ervoor dat de zwembad vlonder soepel op en dicht kan schuiven.  U kunt op de vlonder een loungeset of ligbedden plaatsen en bij het openen van het zwembad heeft u direct een terras naast het zwembad.

Prijzen zwembad vlonder afdekking

De prijzen beginnen vanaf €10.000,- voor een klein zwembad en voor grotere zwembaden varieert het van €15.000 tot €20.000,- De prijzen zijn inclusief BTW en montage. De prijzen verschillen natuurlijk ook in wat voor afwerking u op de zwembad vlonder wilt. Hierin zijn ook talloze mogelijkheden zoals een houten vlonder afwerking of composiet, maar ook pvc en zelfs kunstgras is mogelijk.

Wilt u zelf een maatwerk voorstel voor uw vlonder afdekking voor uw zwembad? Vraag het hier aan.

Zwembad vlonder