Zwembad Techniek

De Zwembad Techniek / Technische installatie van het zwembad

De zwembad techniek kan bestaan uit een simpele pomp/filter installatie tot aan systeem dat volledig is geautomatiseerd. Het is belangrijk om tijdens de aanschaf van een zwembadinstallatie te bedenken in hoe verre u zelf tijd heeft om het zwembad te onderhouden. Zeker voordat het zwembad gebouwd wordt is het belangrijk om goed na te denken over de technische installatie van het zwembad. Met de juiste zwembad techniek zorgt u ervoor dat het zwembad altijd in topconditie is en heeft u veilig en kraakhelder zwemwater.

zwembad techniek

Aquamasters is specialist op het gebied van zwembad techniek. Wij werken in de openbare sector maar hebben ook veel particulieren als klant. In de openbare sector zijn er veel regels in Nederland op het gebied van deze installaties en de veiligheid van de eindgebruikers van het zwembad. Door deze technieken toe te passen in de particuliere sector bouwen wij een betrouwbare en duurzame installatie waar u als zwembadbezitter profijt van heeft.

Hoe uitgebreider de installatie hoe minder werk

zwembad techniek

Bij een installatie die bestaat uit enkel een pomp en zandfilter zult u handmatig het water moeten controleren en op peil houden. Ook is het belangrijk om de filter wekelijks te spoelen zodat deze optimaal blijft filteren. Een voorbeeld van een geautomatiseerd systeem is de mogelijk dat u enkel via uw smartphone, tablet of pc uw zwembadinstallatie kunt controleren en aansturen. Ook is het mogelijk om dit volledig automatisch te regelen. En ook is er de mogelijkheid dat Aquamasters het voor u regelt. Met een wat oudere zwembad techniek kan flink bespaard worden. Vraag naar de mogelijkheden van uw zwembad.

Aquamasters heeft voor ieder budget een geschikte zwembadinstallatie! Wilt u meer weten of geheel vrijblijvend advies of een prijsopgaaf voor uw zwembad techniek? Neem contact op met één van onze specialisten.