Zwembad Afdekking

Een zwembad afdekking is één van de belangrijkste onderdelen van het zwembad. Het zorgt voor veiligheid, het bespaart energie en uw zwembad blijft schoner en de waterbehandeling verbruikt minder chemicaliën. Al met al is een zwembad afdekking een zeer belangrijk onderdeel!

Wanneer u uw zwembad niet afdekt gaat alle opgebouwde warmte in de nacht weer verloren. Met een zwembad afdekking is het mogelijk om veel energie te besparen, voornamelijk op de zwembad verwarming. Ook brengt een goede zwembad afdekking veiligheid met zich mee. Het belangrijk om een juiste zwembad afdekking te kiezen welke bij de optische en praktische wensen past. De keuze is ruim en voor elke prijscategorie en wens is er een andere keuze. Laat u goed informeren door Aquamasters en neem vrijblijvend contact met ons op.

zwembad afdekking

Veel gebruikte zwembad afdekkingen:

  • Noppenfolie: Uw zwembad afdekken met een noppenfolie is een goedkope, maar uiterst efficiënte manier om uw zwemseizoen te verlengen en om kosten te besparen wanneer u uw water verwarmt.
  • Foamafdekking: Een foamafdekking is een drijvend en isolerende zwembadafdekking met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Een foamafdekking bespaart energie en zorgt ervoor dat er minder onderhoud gepleegd hoeft te worden. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.
  • Veiligheidsafdekking: Een veiligheidsafdekking voor uw zwembad ligt op de zwembadrand door middel van aluminium draagprofielen. Deze vorm van zwembadafdekking beschermt tegen vuil en zorgt voor een veilige en solide afsluiting.
  • Lamellenafdekking: De beste keus als het gaat om kwaliteit, veiligheid & energiebesparing! Om uw zwembad op een makkelijke, veilige en mooie manier af te dekken kiest u voor een lamellenafdekking. Waarom? De lamellen hebben een enorme draagkracht waardoor er kinderen zelfs overheen kunnen lopen, door de lamellen uit te voeren met solartechniek verwarmen ze het zwembad, met 1 druk op de knop kunt u het zwembad open en dichtmaken en de lamellen zijn onder het water weg te werken. De leverbaar in diversen uitvoeringen en kleuren (inbouw, opbouw en bodem).
    Inbouw mogelijkheden lamellen

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw zwembad?

Voor ieder zwembad, elke afwerking en alle budgetten is er een passende afdekking. Aquamasters bespreekt graag de mogelijkheden met u en beantwoord graag al uw vragen via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!U kunt natuurlijk ook bellen naar: 085-0654830 voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden van zwembadafdekkingen!