Zwembad Reparatie

Zwembad Reparatie? Problemen met uw zwembad? 

Aquamasters is de specialist in zwembad reparatie! Elke vorm van schade is te herstellen door Aquamasters. Heeft u waterverlies in het zwembad? Of schade aan het zwembad of de folie of liner zelf? Meestal zijn deze kleine schades direct te herstellen op locatie. Heeft u schade aan het zwem door een storm of grondwater? Veel klanten weten niet dat deze schades zijn gedekt bij uw verzekering. Aquamasters kan u hierin bij staan en de schade natuurlijk perfect herstellen!

Waterverlies aan het zwembad of zwembad lekkage?

Een veel voorkomend probleem is waterverlies aan het zwembad. Dit waterverlies kan door meerdere oorzaken ontstaan. Het probleem komt vaker voor bij verouderde zwembaden. In veel onderdelen van het zwembad en de technische installatie worden kunststoffen en rubbers gebruikt. Door de ouderdom kunnen deze eerder slijten of problemen geven. Aquamasters onderzoekt het gehele zwembad en de technische installatie met betrouwbare methodes. 85% van de storingen zijn op de onderzoeksafspraak gevonden en direct hersteld. Heeft u ook waterverlies in het zwembad en wilt u een onderzoeksafspraak met één van onze experts inplannen? Neem dan direct contact op.

Tegels zwembad laten los? Mozaïek zwembad laat los?

zwembad reparatie

Een probleem wat vaker voorkomt bij wat oudere zwembaden. De tegels van het zwembad laten los of de mozaïek van het zwembad komt los. Dit probleem ontstaat vaak in de waterbehandeling van het zwembad. Het water wordt kalk-aggresief en hierdoor raken de voegen van de tegels los. Met als gevolg dat de zwembadtegels los komen. Moderne zwembaden zijn vaak voorzien van een epoxy voeg en een betere waterbehandeling waardoor dit probleem wordt voorkomen

Ook zien we vaak dat de randtegels van een wat ouder zwembad los raken. Ook dit probleem kan Aquamasters voor u oplossen. Door eventueel nieuwe randtegels te plaatsen krijgt het zwembad ook een optische make-over. Wilt u meer informatie of een afspraak om de schade te laten herstellen? Neem contact op met Aquamasters.

Zwembadafdekking kapot of zwembadlamellen kapot?

zwembad-lamellen-schade

Een ander veel voorkomend probleem is dat de afdekking van het zwembad defect raakt. De afdekking is een groot bewegend onderdeel van het zwembad. De afdekking krijgt veel te verduren; wind, regen, hagel, sneeuw etc. De afdekking kan door weersinvloeden beschadigt raken. Ook dit is vaak gedekt door uw verzekering! Het kan ook voorkomen dat de zwembad afdekking niet meer beweegt. Het kan zijn dat uw zwembadafdekking klem zit, of het kan zijn dat er problemen zijn met de motor van de zwembadafdekking. Aquamasters kan ieder merk zwembadafdekking repareren. Bij grotere defecten ontvangt u na het onderzoek door een monteur een prijsopgaaf per mail. Aan de hand daarvan maken we een plan om de schade aan het zwembad te herstellen. Heeft u schade aan de zwembadafdekking? Neem direct contact op.

Zwembadpomp defect of zwembadpomp doet het niet?

zwembadpomp reparatie

Een ander probleem dat veel voorkomt is dat de zwembad defect is. Of de zwembadpomp doet het niet meer. Dit kan natuurlijk een dringend probleem zijn tijdens hartje zomer of als het vriest. Aquamasters heeft een storingsdienst waarbij we u direct telefonisch hulp kunnen bieden. Maar ook kunnen urgente storingen vrijwel direct verholpen worden. Ook komt het vaak voor dat de zwembadpomp zoemt of de zwembadpomp bromt maar niet wil draaien. Herkent u deze problemen en wilt u direct geholpen worden? Neem contact op met één van onze specialisten.

Warmtepomp zwembad werkt niet? 

Een ander probleem dat we veel tegenkomen is dat de warmtepomp zwembad niet werkt of warmtepomp zwembad werkt niet. Een warmtepomp is een ideale manier om het zwembad te verwarmen. Door moderne technieken hebben nieuwe modellen warmtepomp een zeer hoge COP waarde tot wel 16! Dit betekend dat u 1kW aan stroom verbruikt om 16kW warmte aan het zwembadwater af te geven. Als de warmtepomp van het zwembad niet werkt heeft u een koud zwembad. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten! Heeft u problemen met de warmtepomp van uw zwembad? Wilt u meer informatie of hulp bij uw warmtepomp? Neem dan contact op.