Zwembad Overkapping

Een zwembad overkapping kan het zwemseizoen van een een buiten zwembad verlengen, tevens houdt de overkapping het zwemwater op temperatuur en vrij van vuil.

De meest verkochte zwembad overkappingen zijn modellen die volledig verrijdbaar zijn, zodat de overkapping indien gewenst geheel van het zwembad af kan worden geschoven. Hierdoor heeft u de voordelen van een mooi open zwembad als het weer goed genoeg is, en een lekker warme afgesloten ruimte indien het weer minder is waardoor u tot wel 10-12 maanden in het jaar gebruik kunt maken van uw zwembad!

Door het gebruik van moderne technieken zijn er systemen leverbaar waarbij u slechts een enkele smalle rails nodig heeft. Ook zijn er veel keuzes in afmetingen en uitstraling, van laag en rechthoekig tot hoog en ronde vormen. Uw overkapping aan 1 zijde op een bestaande wand aansluiten? Geen probleem, iedere overkapping is maatwerk! Informeer naar de mogelijkheden voor uw zwembad overkapping.

Een overkapping kan geheel naar uw specifieke wensen worden vervaardigd! Een overkapping van is energiebesparend. U heeft ’s nachts weinig warmteverlies en overdag zorgt de zon voor een snelle opwarming via het glas. Een overkapping van zorgt voor veel zwemplezier bij alle weersomstandigheden.

Mogelijkheden zwembadoverkapping

Er zijn veel mogelijkheden om een zwembad te overkappen. Hieronder volgen wat modellen die wij standaard in ons assortiment voeren. Echter zijn er nog veel meer zwembad overkappingen mogelijk. Iedere zwembad overkapping vraagt een unieke aanpak. Vrijwel iedere overkapping is maatwerk. De overkapping moet op de juiste manier worden geplaatst zodat u als eindgebruiker er een lange tijd probleemloos van kan genieten. Laat het plaatsen van een overkapping dan altijd over aan professionals van Aquamasters.

Enkele voorbeelden zwembad overkapping

Heeft u interesse in een overkapping voor uw zwembad? Of wilt u meer informatie?
Of wilt u geheel vrijblijvend een advies bij u op locatie aanvragen? Bel 085-0654830 of neem contact op